Woning 7

Begane grond
Eerste verdieping
Tweede verdieping
Tweede verdieping
Afbeelding is gespiegeld
Afbeelding is gespiegeld
Afbeelding is gespiegeld
Afbeelding is gespiegeld

Type C: Riant wonen in de 2-onder-1-kapwoning aan het water

De twee-onder-een-kapwoningen met een breedtemaat van 5,70 meter met eigen oprit en garage zijn allen gelegen aan het water en staan op riante kavels van ruim 300 m2. Alle woningen zijn heerlijk gelegen. Zo kijken verkoopnummers  7 tot en met 10 uit op het pittoreske dijkje en is verkoopnummer 1 gelegen op een kavel van maar liefst 360 m2 omgeven door een riante waterpartij. Aan de voorzijde is de leefkeuken gelegen met grote raampartijen doorlopend tot de vloer. De ruime living bevindt zicht aan de achterzijde met openslaande deuren naar de tuin. Wat een fijne plek is om in het zonnetje te zitten en over het water uit te kijken. Verkoopnummers 7 tot en met 10 hebben een steiger waar u heerlijk kunt relaxen of gaat vissen.

Verkoopnummer 2 en 3 zijn de garages verder op de kavel geplaatst zodat u ook hier goed om de woning kan lopen naar de achtertuin.

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer gelegen. De toilet wordt apart op de verdieping gemaakt voor nog meer ruimte in de badkamer. De zolder met hoge nok is volledig naar eigen idee in te richten als slaapkamer, werkkamer of speelkamer. Voor nog meer ruimte kunt u ook een dakkapel laten plaatsen.

Dit is met recht riant wonen!Kenmerken

GBO (c.a. m2): 149 m2

Garage m2:

19 m2
Kavel m2: 310 m2
Type woning:

twee-onder-een-kap

Tuinligging:

ZO

Downloads

Top