Omgeving

DE VAANDEL ZUID

Waarder Eiland maakt onderdeel van het nieuwe ontwikkelgebied De Vaandel Zuid, waar de komende jaren in totaal circa 300 woningen worden gebouwd. Het gebied is gelegen aan de Vork, welke in verbinding staat met de Middenweg aan de noordzijde van Heerhugowaard. De ontsluiting van De Vork zal gedurende de realisatie van het plan ook nog verder worden verbeterd.

Aan de westzijde van de wijk zijn de sportvoorzieningen De Vork gelegen waar nagenoeg alle sporten kunnen worden beoefend. Aan de noordzijde grenst de wijk aan de nieuwe wijk in Hugo’s tuin. De bestaande voorzieningen in de Schilderswijk en de andere stadse voorzieningen zijn ten zuiden allemaal op fietsafstand gelegen. Verder rijdt u zo de N194 op, waardoor u snel in Hoorn, Haarlem, Amsterdam en Alkmaar bent.

Heerhugowaard

Van oorsprong is Heerhugowaard een dorp gelegen in de polder en omgeven door een ringdijk, weilanden en rietkragen. Er zijn nog meerdere molens te vinden die hun oorsprong dateren uit de 17e eeuw.  Dit maakt de omgeving van Heerhugowaard landschappelijk zeer divers. In de jaren tachtig is er een 61 hectare groot parkbos aangelegd, de “Waarderhout”.

Genieten van de natuur? Verken de omgeving van Heerhugowaard per fiets of per voet. De vele fiets- en wandelroutes zullen je doen verbazen hoe mooi de landelijke omgeving van Heerhugowaard is. Geniet van een hapje en drankje op een van de vele terrassen in het in het centrum van Heerhugowaard. Hier vind je veel restaurants maar is het ook gezellig winkelen. Voor een avondje ontspanning breng je een bezoek aan het theater of de bioscoop. Heerhugowaard grenst aan de stad Alkmaar.

De verkoop is gestart

De inschrijving start op 18 december en sluit op 7 januari om 12.00 uur.

Inschrijven

Top