Loading...

Type H

Wilt u liever gelijkvloers wonen dan kunt u kiezen voor een appartement die is ontworpen  op de woonwensen van nu en van later. In Waarder Eiland worden 20 appartementen gerealiseerd met 2 of 3 kamers en woonoppervlaktes variërend van 47 tot 52 m2. Het appartementengebouw wordt een opvallend en aantrekkelijk icoon bij de entree van de wijk door de lichte metselwerk plint, verticale lichte delen en grote raampartijen. Alle woningen zijn met de living en de buitenruimte georiënteerd op het zuiden en hebben hiermee een fraaie lichtinval.

 

Op de begane grond zijn 6 2-kamerappartementen gesitueerd. Op de eerste en tweede verdieping zijn in totaal 12 2-kamerappartementen en 2 3-kamerappartementen aanwezig. Alle appartementen hebben een buitenruimte van circa 3 m2 op het zuiden, waar u de hele dag heerlijk kunt genieten.

Een goede toegankelijkheid van het gebouw is geborgd door een ruime entree met lift. Op de begane grond is de overdekte gezamenlijke fietsenberging aanwezig.

De appartementen zijn ideaal voor starters die hun eerste koopwoning kopen. Op de appartementen geldt een zelfbewoningsplicht van 3 jaar.

 

Appartementen

begane grond

eerste verdieping

tweede verdieping

De verkoop is gestart

De inschrijving start op 18 december en sluit op 7 januari om 12.00 uur.

Inschrijven

Top