Woning 59

Begane grond
Eerste verdieping

Type A: Tussenwoning: de ideale rijwoning voor de starters en jonge gezinnen op de woningmarkt

De twee laagse rijwoning met een breedtemaat van 5,10 meter is de eengezinswoning met alle ruimte die je nodig hebt. De woonkeuken is gelegen aan de voorzijde en biedt u zicht op een mooie groenstrook of de grote waterpartij. Via de grote glaspui bereikt u vanuit de living de achtertuin met eigen vrijstaande berging. Wilt u meer ruimte dan kunt u woonkamer nog uitbouwen. Op de verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer gelegen.

Dit is nog niet alles… Bij deze woningen worden de tuinen al volledig voor u aangelegd voorzien van een groene erfafscheiding, terras, looppad, en gras. Hiermee is uw woning bij oplevering meteen helemaal compleet. In de verkoopbrochure en brochure tuinklaar bij downloads vindt u meer informatie over Spaansen Tuinklaar en de comfort tuin die bij oplevering is aangelegd. De achtertuinen bij de rijwoningen hebben een achterom. De hoekwoningen hebben een tuin rondom de woning.

Deze woningen is de juiste woning met compleet ingerichte tuin voor starters en jonge gezinnen die de volgende stap op de woningmarkt willen zetten. Op dit type woning is een zelfbewoningsplicht van 3 jaar en antispeculatiebeding van toepassing.Kenmerken

GBO (c.a. m2): 87 m2
Kavel m2: 99 m2
Type woning:

rijwoning

Tuinligging:

NO

Top