Woning 5

Begane grond
Eerste verdieping
Tweede verdieping
Tweede verdieping

Type D met eigen eiland (bnr 5)

Verkoopnummer 5 is de unieke kans om uw eigen eiland te hebben. Via een brug bereikt u uw wooneiland. Dit is nog niet alles, aansluitend bereikt u via nog een brug het extra eiland dat bijvoorbeeld is in te richten als speeleiland voor uw kinderen of om uw eigen groenten te verbouwen in een moestuin. Waar vind je het!

De royale vrijstaande villa met garage en oprit is omgeven door water en staat op een ruime kavel van maar liefst 972 m2 en biedt hiermee volop mogelijkheden voor tuinliefhebbers en de kans om uw eigen eiland te hebben.

De woning heeft een breedtemaat van 6 meter met tuingerichte living en een royale leefkeuken aan de voorzijde van de woning met rondom raampartijen doorlopend tot de vloer. Hiermee is de vrijstaande woningen heerlijk licht. Wilt u de woning nog groter dan zijn er op de begane grond vele opties om de woning te vergroten zowel aan de achterzijde als aan de zijkant.

De 3 slaapkamers en de badkamer op de 1e verdieping zijn lekker ruim. Ook bij de vrijstaande woning wordt op de 1e verdieping een apart toilet gerealiseerd voor extra ruimte in de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een frans balkon.

Wat een luxe!Kenmerken

GBO (c.a. m2): 153 m2

Garage m2:

19 m2
Kavel m2: 971 m2
Type woning: vrijstaand eiland + eiland
Tuinligging: Alle richtingen

 

Downloads

Top