Woning 15

De ‘traditionele’ water woning

Begane grond
Eerste verdieping
Afbeelding is gespiegeld
Afbeelding is gespiegeld

Levensloop woning

Begane grond
Eerste verdieping

Type F: de extra brede water woning

Aan de zuidzijde van het plan uitkijkend over het water komen deze fantastische waterwoningen van 121 m2 gelegen met een breedtemaat van 7,0 meter en met vrijstaande berging op uw eigen perceel. De water woning is extra breed en met de grote raampartijen doorlopend tot de vloer geeft dit een heerlijk gevoel van licht en ruimte. Door de extra breedte is de woning geheel naar eigen wens in te richten. U kunt ervoor kiezen om een grote woonkeuken en kamer en suite maken of (in de toekomst) levensloop gereed met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Een woning voor de toekomst!

De achtertuin is gelegen op het noordoosten, maar doordat de woning uit 2 bouwlagen bestaat heeft u nagenoeg de hele dag zon. De voortuin is gelegen aan de watergang waar u na een dag werken nog heerlijk kunt genieten van de avondzon. 

Vrije indelingskeuze

Bij de keuze voor de ‘traditionele’ water woning is de living maar liefst 55 m2. De riante woonkeuken is aan de tuinzijde gelegen met dubbel openslaande deuren naar de achtertuin. Het woongedeelte is aan de waterzijde gelegen. De woonkamer kunt u nog intiemer maken door een kamer en suite te realiseren om het echte loft gevoel te creëren. 

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en de ruime badkamer gelegen. De hoofd slaapkamer is voorzien van een breed dakkapel. 

Levensloop

Indien u kiest om de woning levensloop gereed te maken, heeft u een slaapkamer op de begane grond welke aan de tuinzijde is gelegen en ook direct toegankelijk is met openslaande deuren naar de tuin. De badkamer is vanuit de slaapkamer te bereiken voor het hotel gevoel. De woonkeuken is gelegen aan de voorzijde gelegen op het zuiden uitkijkend over het water. De woonkamer is tuingericht met openslaande deuren naar de achtertuin.Kenmerken

GBO (c.a. m2): 121 m2
Kavel m2: 171 m2
Type woning:

De extra brede water woning

Tuinligging:

NO

Downloads

Top